Kotisiivous Vantaa, Helsinki & Espoo

Laadukas kotisiivous

Siisteys tuo onnellisuutta ja tehtävämme on levittää onnea. Asiakkaan hymy kertoo, että olemme onnistuneet tehtävässämme. Jätä kotisiivous meidän huoleksemme ja nauti vapaa-ajasta haluamallasi tavalla. Ktk Siivous on laadukas kotisiivous Vantaalla, Keravalla, Helsingissä ja Espoossa.

ktk k

Pakettiratkaisut sinulle

Kodin Siivouspaketit: asuinhuoneet, keittiö, kylpyhuone, roskakorit. Kotisiivous sisältää kaikkien huoneiden lattioiden ja mattojen imuroinnin, sekä lattioiden kosteapyyhkimisen. Lisäksi puhdistuu kaikki kodin pinnat, lasipinnat ja peilit mukaanlukien. Pölyjen pyyhintä ulottumakorkeudelta, keittiön työtasot, tiskipöytä, jääkaappi ja pakastin vain ovet ulkopuolelta. Käytämme kohteessa asiakkaan pölynimuria. Käytämme omia siivousvälineitämme ja -aineitamme, eikä niistä veloiteta erikseen.

Kylpyhuoneiden lattia, pesuallas, kylpyammeet, kaakelit, peili- ym. pinnat sekä saunan lattia pestään ja roskakorit tyhjennetään. Jätejakeet viedään niille kiinteistöllä osoitettuihin jätteenkeräysastioihin. Laadukas Kotisiivouspalveluyritys, joka toimii Vantaalla, Keravalla, Helsingissä ja Espoossa. Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä. Kotitalousvähennys nousee 40 prosentista 60 prosenttiin vuodesta 2022, mutta sen hakeminen on edelleen yhtä helppoa.