Siivouspalveluja Yrityksille Ja Kotitalouksille. KTK Siivous on laadukas ja luotettava siivouspalveluyritys, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.


Kaikentyyppisiä ikkunoita, lattiat ja matto pesua -20% alennus! 

Palvelut
Myymäläsiivous

Olemme erikoistuneet liiketila- ja myymäläsiivoukseen. Sopimuksen mukaan tarjoamme lisäpalveluna lattianpesua tai muuta erityissiivousta.

Toimistosiivous

Siivouskumppanina sitoudumme korkealaatuisiin tuloksiin. Työntekijämme osaavat ratkaista myös siivouskohteessa mahdollisesti ilmenevät epätavalliset tilanteet.Tarkkailemme, kuuntelemme toiveitasi ja ehdotamme positiivisia tuloksia ratkaisuja.

man-in-blue-crew-neck-shirt-634007
Kotisiivous

Käytämme kohteessa asiakkaan pölynimuria. Käytämme omia siivousvälineitämme ja -aineitamme, eikä niistä veloiteta erikseen. Jokainen kauttamme varattu siivous on vakuutettu. Laadukas Koti siivouspalveluyritys, joka toimii Vantaalla, Keravalla, Helsingissä ja Espoossa.

Lisäpalvelut

Tarjoamme muuttosiivouksia, remonttisiivouksia, lattiat pesu ja vahaus, ikkunanpesua, matto pesu ja Kotisiivous Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja lähialueineen. Kotitalousvähennys nousi 60 % vuodesta 2022 .

F8115B37-0CD7-48E3-BDE0-EA722C662E55